klik hier om deze e-mail in uw browser te bekijken
15/01/2018 14:33

Wekelijkse Nieuwsbrief K.RUMSTSE SK 03 - 2018

Week van 15/01/2018 tot 22/01/2018


De wedstrijden van volgende weekend. Dit alles onder voorbehoud, van afgelastingen, last-minute veranderingen, enz. Veranderingen worden ook steeds op onze FB pagina geplaatst. Hou steeds nauw contact met je trainer en of afgevaardigde!

DATUM UUR HOME - AWAY
20/01/2018 09:30 U10 - K. Schelle Sp. A
20/01/2018 09:30 U13 - Willebroekse SV
20/01/2018 09:30 U7- AG - Rood - KFC Duffel C
20/01/2018 09:30 K. Kontich FC B - U8
20/01/2018 09:30 K. VS Branst - U9 - H - Rood
20/01/2018 09:30 Sp. Tisselt C - U9 - N - Wit
20/01/2018 10:00 K. Massenhoven VC B - Dames
20/01/2018 10:00 Rupel-Boom - U6
20/01/2018 11:00 U11 - KSK Wavria B
20/01/2018 11:00 Jong Antwerpen Sp. - U12
20/01/2018 11:00 U7 - AH - Wit - KFC Duffel B
20/01/2018 12:45 U21 - Heffen SK
20/01/2018 14:30 K. Puurs Exc. RSK - Reserven
21/01/2018 14:30 VK Heindonk - Eerste elftal

CARNAVALITIS

Nog enkele dagen en we hebben onze carnavalsfuif op 20 januari 2018. Vanaf 14 uur tot 18 uur is de jeugd welkom en vanaf 20u30 de iets oudere jeugd, lees ouders. Het thema voor de kids is superheroes, en voor de parents disco time. Uiteraard zal er door een onafhankelijke jury diverse prijzen worden uitgereikt, o.a. best verkleed, mooiste koppel, enz... Ook voor dit evenement zoeken we nog wat helpers. Aanmelden bij Tom Moens.

HELP ONS MEE AAN EEN A.E.D.

Tijdens trainingsdagen en wedstrijddagen staat er een bus op de toog van de (kleine)kantine. Hier kunt u steeds een bijdrage, groot of klein, in deponeren om de aankoop van onze A.E.D. te verzekeren. We hebben vernomen dat er ondertussen al wat initiatieven zijn opgestart om deze actie te ondersteunen.

8st QUIZ K.RUMSTSE SK.

Vrijdag 2 februari 2018
Start: stipt om 19u30 u. in de kantine SK. Rumst.
Het is een quiz voor gelegenheidsploegen, onder het motto - Deelnemen is leuker dan thuiszitten, met alle ingredienten voor een perfect avondje uit.
Welk team wordt het slimste team van Rumst?
Elk team mag maximum 5 personen tellen. Inschrijven is 15 euro.
Inschrijven bij Chris Teugels via christeugels@telenet.be
Hier kunt u de affiche downloaden: http://www.krsk.eu/images/quiz2018.jpg
PROJECT 3 JEUGDWERKING

Opleiding voor onze trainers.

Trainers vormen een belangrijke schakel binnen onze club. De trainer zorgt bij jeugdspelers voor optimale ontwikkelingskansen. Gezien van een trainer heel wat kennis en inzicht gevraagd wordt, is het volgen van een opleiding zeker en vast een optie. Weet dat gediplomeerde trainers belangrijk zijn binnen de clubwerking. Dit betekend zeker niet dat trainers die geen opleiding volgen of hebben gevolgd minderwaardig zijn. Als TVJO kan ik benadrukken dat dit zeker niet het geval is, meer nog soms zijn niet gediplomeerde trainers beter dan zij die dat wel zijn.

Uit ervaring kan ik echter zeggen dat een opleiding bijdraagt aan de werking van een jeugdtrainer, immers cursussen volgen laat u als trainer zeker altijd iets bijleren.

Dit jaar starten er 4 van onze trainers een opleiding Initiator voetbal. Deze opleiding omvat 60 lesuren (waarvan 8u stage). De cursist leert binnen deze opleiding op een pedagogisch verantwoorde manier een praktijksessie in het jeugdvoetbal te initieren met een hoog FUN-gehalte in een niet-competitief kader. De opleiding initiator voetbal wordt jaarlijks zowel in het voor- als najaar georganiseerd en dit op diverse locaties, onze trainers gaan naar Keerbergen en Ekeren-donk.
Bijgestaan door onze TVJO (Uefa B diploma) zijn we er echter zeker van dat onze trainers heel wat gaan bijleren wat zeker ten goede zal komen aan de jeugd die ze heden en in de toekomst zullen begeleiden.

Hopelijk kunnen we elk seizoen steeds enkele trainers stimuleren om een opleiding te volgen.

Tevens gaan we de nadruk leggen op interne opleiding. Hiervoor gaan we een aantal lesgevers uitnodigen om zodoende al onze trainers de kans te geven iets bij te leren. Want onze jeugd is de toekomst!


MINDER ZITTEN EN MEER BEWEGEN? DEEL 1

VOORZIE PLANNEN!

Wil jij meer beweging introduceren in je leven? Denk en plan dan vooruit. Giet je keuzes in een schema en maak afspraken met jezelf en anderen. Zo lukt het je beter om minder te zitten en meer te bewegen.

Gebruik de 4 Ws
Maak je plannen zo concreet mogelijk. Gebruik daarvoor het handige trucje met de 4 Ws: wat, waar, wanneer en met wie. Stel zo je persoonlijke plan op Vat je plan samen in 1 zin, bijvoorbeeld: op zaterdag- en zondagavond kijk ik 10 minuten minder naar tv met mijn lief/vrouw/man en trekken we in plaats daarvan naar het park om de hoek.

Calculeer mogelijke verrassingen of moeilijkheden in je plan in en bedenk al oplossingen.

Hulp nodig? Doe via je huisarts een beroep op Bewegen op Verwijzing en krijg (terugbetaald) advies van een coach in je buurt.

Wat ga je doen?
Leg de lat niet te hoog, kies haalbare activiteiten.

Start met kleine aanpassingen die bij jou passen, om minder te zitten en meer te bewegen. Kies er bijvoorbeeld voor om minder tv te kijken en meer te wandelen, als dat past binnen jouw (gezins)situatie, omdat het gratis en ontspannend is.

Wees blij met elke verbetering. Elke stap die je neemt om gezonder te worden, is er 1 richting succes. Bouw meer beweging geleidelijk op. Start bijvoorbeeld met 10 minuten tv per dag te vervangen door 10 minuten wandelen. En bouw daarop verder met blokjes van 5 tot 10 minuten. Of drijf je wandelritme op: van kuieren naar stevig doorstappen.

Laat je niet kisten door een slechte dag of terugval. Die zijn onvermijdelijk. Pik de draad nadien weer op en pas je plan aan. Bewegen lijkt misschien vermoeiend in het begin. Maar door het elke dag te doen, werkt je lichaam op den duur beter mee en verbetert je conditie. Je merkt bijvoorbeeld dat je langer kunt fietsen, vlotter de trap opgaat en s avonds minder moe bent.

Waar ga je minder zitten en meer bewegen?

Beperk minder zitten niet alleen tot je werk- of schoolactiviteiten. Denk er ook thuis, in je vrije tijd en tijdens je verplaatsingen aan. Kijk bijvoorbeeld minder tv en wandel of fiets naar een park of pleintje in je wijk of buurt. Ga per fiets eens naar de winkel, of kom al stappend of fietsend naar K.Rumstse SK.

Wanneer ga je minder zitten en meer bewegen?

Plan een concrete dag of tijdstip in om meer te bewegen. Maak die afspraak met jezelf tastbaar: bewaar het als herinnering, in je smartphone, op een Post-it aan de badkamerdeur of in je agenda. Kies je moment zorgvuldig, bijvoorbeeld net na een andere gewoonte in je dagelijkse of wekelijkse routine.

Ga bijvoorbeeld op zaterdag en zondag wandelen vlak na het avondeten. En hou jezelf voor dat je dat na enkele weken ook op minstens twee weekdagen zult doen.

Wie beweegt mee of doe je het alleen?

Samen meer bewegen is leuker en helpt je om je aan je afspraken te houden. Zeker voor gezinnen: geef als ouder het goede voorbeeld aan je kinderen.

Heb je nood aan wat steun? Doe dan je plannen uit de doeken aan je familie en vrienden. Zo kunnen zij jou helpen: door je aan te moedigen of mee te doen. Geef je vrienden of familieleden deze nuttige tips mee. Vraag bijvoorbeeld aan je partner om de tv ook uit te schakelen en samen met jou op pad te gaan.

Je hele gezin betrekken? Ga aan de slag met ons advies .

SPONSORING

Wenst u als sponsor onze nieuwsbrief en/of onze club te steunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie op het e-mailadres sponsoring@krumstsesk.com.


Beste speler, beste ouders,

Wij leveren het nieuws ook aan huis: iedere dinsdag tijdens het seizoen verschijnt onze digitale nieuwsbrief. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen in verband met het reilen en zeilen binnen onze club K.Rumstse SK., We geven telkens een overzicht van de wedstrijden in het weekeinde, info vanuit de (jeugd)werking en toekomstige evenementen of bijsturingen en alle andere nieuws rond K. Rumstse SK.

Het bestuur en jeugdbestuur van K.Rumstse SK.

Ruben de Smit
jarig op 14/01
kenneth vereycken
jarig op 14/01
Bert Crauwels
jarig op 15/01
Ayoub Tatou
jarig op 15/01
Yassin El Haddachi Oujagaoui
jarig op 20/01

BORSTELS VOETBALSCHOENEN

Sedert deze week staan er borstels voor de oude kleedkamers kant B-Veld, we gaan hier streng op toezien dat deze effectief gebruikt worden indien we de velden verlaten om zich naar de kleedkamers te begeven.Even elkaar aanmoedigen om de schoenen proper te maken VOORDAT we de kleedkamers betreden, betekend al dat onze kleedkamers er een stuk properder bij zullen liggen.

INDOOR TRAININGEN

Omdat we ook in de zaal wensen te trainen hebben we gezocht naar enkele uren dat onze jeugdploegen in een zaal konden gaan trainen. Helaas door de bezetting van de zalen in en rond Rumst hebben we voorlopig maar enkel op maandagavond de beschikking over de zaal in terhagen voor onze ploegen U7 tot en met U21. De U6 kunnen trainen in de zaal van het "Sleutelhof". We danken voor uw begrip dat we helaas moeten uitwijken naar een maandagavond.

Op volgende data deze maand zijn de trainingen in zaal gepland, dit onder voorbehoud van eventuele veranderingen. Uw trainer zal steeds doorgeven of er in zaal zal worden getraind.

22/01 van 18-20 uur
18u- 19 uur - U9 (ganse zaal)

29/01 van 18-19 uur
18u- 19 uur - U7 (ganse zaal)

VOETJEBAL

Een leuke opstap om daarna bij K.Rumstse SK te komen voetballen. Deze lessen worden gegeven door onze TVJO. Ze starten vanaf volgende week elke zondagmorgen.
Data : vanaf 21/01
Plaats : Sporthal Arena, Pastorijstraat 50, 2800 Walem
Groep 1 : 10u00 tot 11u00
Groep 2 : 11u00 tot 12u00
Inschrijving en info : www.voetjebalbelgie.be of voetjebalbelgie@hotmail.com

PAASSTAGE 2018

Inschrijven via paasstage@krumstsesk.com. Info kan verkregen worden bij onze TVJO Mario Lermitte


Carnavalitis

activiteit

20/01/2018

00:00

Quizavond

activiteit

Wie wordt het slimste team van Rumst?

02/02/2018

18:00 - 23:00

Steakdagen

activiteit

10/03/2018 - 11/03/2018

00:00

Week van de vrijwilliger

info

03/04/2018 - 11/04/2018

00:00

Paasstage K.Rumstse SK

sportkamp

We maken er een dolfijne week van

09/04/2018 - 13/04/2018

08:00 - 18:00

Jeugdtornooi

tornooi

10/05/2018 - 13/05/2018

09:00 - 22:00

Soccerfest

activiteit

19/05/2018

17:00

Bedrijven toernooi

tornooi

26/05/2018

09:00 - 23:00


STEUN UW CLUB VIA UW ONLINE AANKOPEN

Doe vanaf nu uw online inkopen via onderstaande link en steun ook op deze manier uw club. De prijzen zijn dezelfde - dus zeker NIET duurder dan normaal, maar elke aankoop hoe klein ook brengt een kleine bijdrage in de clubkas. Alvast bedankt om ook via deze weg uw club te willen ondersteunen.

Inloggen via https://trooper.be/rumstsesk

 
K. RUMSTSE S.K.
Doelhaagstraat 70
2840 Rumst
bezoek onze website
Copyright © 2018 SportAdministratie/RUMSTSE, All rights reserved.