klik hier om deze e-mail in uw browser te bekijken | uitschrijven
06/03/2018 06:30

Wekelijkse Nieuwsbrief K.RUMSTSE SK 10 - 2018

Week van 05/03/2018 tot 12/03/2018


DATUM UUR HOME - AWAY
10/03/2018 09:30 U10 - SV Aartselaar A
10/03/2018 09:30 U13 - K. Puurs Exc. RSK
10/03/2018 09:30 K.RC Mechelen - U6
10/03/2018 09:30 U7- AG - Rood - K. Hove Sp. B
10/03/2018 09:30 K. Hove Sp. A - U8
10/03/2018 09:30 U9 - N - Wit - KSC Maccabi
10/03/2018 11:00 U11 - KFC Ranst
10/03/2018 11:00 Nielse SV B - U12
10/03/2018 11:00 U7 - AH - Wit - Katelijne KFC C
10/03/2018 11:00 U9 - H - Rood - K.S.K. Sint-Amands B
10/03/2018 13:00 KFC Broechem - Dames
10/03/2018 15:00 K.VV Duffel - U21
10/03/2018 15:00 Reserven - Katelijne KFC A
10/03/2018 15:00 U15 - RVC Hoboken B
11/03/2018 15:00 Eerste elftal - KFC Volh. Wintam

HELPENDE HANDEN GEZOCHT

update takenlijst steakdagen. We zijn nog op zoek voor zaterdag 10/3 van 16u30 tot einde naar : 2 tappers, 5 pers om op te dienen en af te ruimen en 3 pers die op het einde alles willen klaar zetten voor de zondag. Voor zondagmiddag 11/3 van 11u30 tot 17u : 1 iemand dat met mij wil tappen en voor s'avonds van 16u30 tot einde : 2 pers om op te dienen en af te ruimen en een paar personen die mee de opkuis willen doen. WIE! aanmelden bij Nicolle Van Het Hof.

SPRING PARTY

Op vrijdag 30 maart gaan we met z'n allen uit de bol op onze Mega super fantastische SPRING PARTY!!

STEAKDAGEN

Graag nodigen we jullie nu al uit op onze steakdagen op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018.

We hebben nog helpende handen nodig voor deze twee dagen, u kunt u aanmelden bij Nicole Van Het Hof.

STEUNKAARTEN

Wil je onze club een duwtje in de rug geven?
Dan kun je nu steunkaarten kopen aan 2,5 euro per stuk. En er is goed nieuws, want de steunkaarten zijn tijdens de fuif van 30 maart 2018 goed voor een gratis consumptie die we u dan zullen aanbieden! Vergeet ze dus zeker niet mee te brengen.

Bij onze trainers en TVJO verkrijgbaar.

Deze 10 ongeschreven wetten uit het amateurvoetbal herkent iedereen

Tijdens een wedstrijd dienen spelers zich te houden aan de (als het goed is) voor iedereen bekende spelregels. Op de amateurvelden gelden, naast de regels die scheidsrechters hanteren, nog een aantal ongeschreven wetten die net zo belangrijk zijn. We hebben 10 ongeschreven wetten uit het amateurvoetbal voor je op een rijtje gezet die je ongetwijfeld zult herkennen.

Felgekleurde voetbalschoenen= schoppen krijgen – Je bent op zoek naar een nieuw paar voetbalschoenen voor de tweede competitiehelft en het liefst koop je die knalroze Nike’s. Je beseft wel dat je hiermee een groot risico loopt. Felgekleurde voetbalschoenen werken bij knoestige verdedigers als een rode lap op een stier. Verwacht dus een paar flinke schoppen als je toch voor die roze schoenen kiest. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

Panna geven = schoppen krijgen – Houd je van een beetje gallery play op z’n tijd? Een panna’tje hier en daar. De ultieme manier om je tegenstander even goed op z’n plek te zetten. Verwacht na de tweede panna wel een behoorlijke doodschop. Ook al ligt je enkel aan gruzelementen, de scheidsrechter van dienst zal geen medelijden met je hebben omdat hij zich verplaatst in de tegenstander die zojuist weer te kijk is gezet. Door voetballen!

Hakjes zijn verboden – Jullie staan 5-0 voor en er staan nog maar 15 minuten op de klok. Je probeert een medespeler door middel van een prachtig hakje alleen voor het doel te zetten, maar de bal belandt bij de tegenstander in de voeten. Genoeg aanleiding voor je coach om helemaal te flippen en jou te wisselen, want hakjes zijn natuurlijk niet normaal hè. Dat doe je maar op straat ofzo. Eenmaal op de bank herinnert je coach je eraan dat de tegenstander in de laatste 15 minuten nog makkelijk vijf keer had kunnen scoren.

Grensrechter moet vals vlaggen – In de kleedkamer krijgen niet alleen jullie spelers belangrijke instructies, ook de grensrechter wordt nog een aantal tips gegeven. Een standaard aanbeveling is de vlag zo snel mogelijk de lucht in te steken als er ook maar een klein luchtje van buitenspel aan hangt. Laat hij dit na, dan krijg hij na de wedstrijd de volle laag.

Speler hoeft niet naar de zijlijn na verzorging – Een regel in de profvoetballerij die menig man tot waanzin kan drijven is de regel die spelers verplicht na een blessurebehandeling buiten de lijnen plaats te nemen. Zelfs na een verschrikkelijk doodschop. In de amateurwereld vinden we dat belachelijk en mag je na een spons op de knie gewoon direct verder. Zo hoort het.

Overwinning = bier van de trainer – Zijn de drie punten met bloed, zweet en tranen over de streep getrokken? Prachtig! Dat betekent bier van de trainer. Houdt jullie trainer zich niet aan deze regel? Stuur hem dit artikel dan maar eens.

Scheet in de kleedkamer = rondje bier – Niets is vervelender dan een medespeler die pal naast jou een vieze wind laat. Net als hij, heb jij gisteravond een behoorlijk zware avond gehad en kun je de geur van eten zelfs al nauwelijks verdragen. Laat staan de lucht van een dampende scheet. Bah! Gelukkig bestaan hier ook regels voor. Een scheet in de kleedkamer is een rondje bier na de wedstrijd.

Laatste die de kleedkamer verlaat hanteert de trekker – Deze regel zorgt ervoor dat de laatst in de kleedkamer aanwezige spelers opeens heel snel en zenuwachtig hun tas beginnen te pakken. Je veters strikken doe je buiten wel, want je wilt niet als laatste de deur uit. Dat zou namelijk betekenen dat jij de trekker in de hand moet nemen en de gehele kleedkamer droog moet trekken. Best vervelend, maar regels zijn regels.

Bankzitter = aquamanager – Enigszins teleurgesteld neem je plaats op de bank. Tot overmaat van ramp krijg je ook nog de waterzak in je hand geduwd. Joepie! Helaas voor jou is dit onderdeel van de bankzitter’s takenpakket.

Die lange staat centraal in de verdediging of spits – Hij is bepaald niet de beste voetballer, maar vanwege zijn lengte staat zijn plaats in de basis eigenlijk al vast. Voor de meeste trainers zijn deze jongens de perfecte spitsen of centrale verdedigers. Soms vervullen ze zelfs beide rollen in 1 wedstrijd. Het enige wat eigenlijk van hen wordt gevraagd, vanwege hun immense lengte, is om ballen van het doel vandaan of juist in het doel te koppen. Ben je zo’n lange kerel? Je hebt niet veel keus. Die hoge ballen gaan komen, of je nu wilt of niet.

Leven jullie nog niet alle wetten uit het amateurvoetbal na? Pas ze dan gerust door naar je teammaten! Oh en trouwens, ook jullie grensrechters hebben regels waar ze zich aan moeten houden.
VERKOOP OUDE STOCK.

Omdat we deze lijn bij Patrick niet meer kunnen bestellen en we een volledige nieuwe lijn moesten nemen ,blijven we nog zitten met onze stock van vorig jaar. Deze kan je nu kopen aan een voordelige prijs van 15€ voor de vest,12€ voor de broek of 25€ voor een compleet set (vest en broek) .

Info bij Frank Bellens en binnenkort ook te bestellen via onze website.


SPONSORING

Wenst u als sponsor onze nieuwsbrief en/of onze club te steunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie op het e-mailadres sponsoring@krumstsesk.com.

Daarom heeft onze club een brochure gemaakt, welke een duidelijk overzicht geeft van de verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Bent U geinterreseerd dan kan U steeds deze brochure aanvragen via onze commerciele cel.

Mocht u, na het doornemen van deze brochure, een geschikt sponsorpakket hebben gevonden, dan zullen de mensen van de commerciele cel dit graag samen met U doornemen en finaliseren.

Natuurlijk staan wij ook steeds tot uw beschikking voor een pakket op maat te maken in functie van uw budget.


Beste speler, beste ouders,

Wij leveren het nieuws ook aan huis: iedere dinsdag tijdens het seizoen verschijnt onze digitale nieuwsbrief. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen in verband met het reilen en zeilen binnen onze club K.Rumstse SK., We geven telkens een overzicht van de wedstrijden in het weekeinde, info vanuit de (jeugd)werking en toekomstige evenementen of bijsturingen en alle andere nieuws rond K. Rumstse SK.

Het bestuur en jeugdbestuur van K.Rumstse SK.

Julie - Charlotte GROOTJANS
jarig op 07/03
axel van craen
jarig op 07/03
Mohammed Amine Sakkali
jarig op 08/03
Tim Landuyt
jarig op 09/03
Ilias Reynders
jarig op 10/03
Kyan Broeckx
jarig op 11/03

INDOOR TRAININGEN

Omdat we ook in de zaal wensen te trainen hebben we gezocht naar enkele uren dat onze jeugdploegen in een zaal konden gaan trainen. Helaas door de bezetting van de zalen in en rond Rumst hebben we voorlopig maar enkel op maandagavond de beschikking over de zaal in terhagen voor onze ploegen U7 tot en met U21. De U6 kunnen trainen in de zaal van het "Sleutelhof". We danken voor uw begrip dat we helaas moeten uitwijken naar een maandagavond.

Op volgende data van deze en volgende maand zijn de trainingen in zaal gepland, dit onder voorbehoud van eventuele veranderingen. Uw trainer zal steeds doorgeven of er in zaal zal worden getraind.

12/03 van 18-19 uur
18u- 19 uur – U9 (ganse zaal)

19/03 van 18-20 uur
18u- 19 uur - U10+ U13 (2x halve zaal)
19u -20 uur – U15 (ganse zaal)

26/03 van 18-19 uur
18u- 19 uur – U7 (ganse zaal)

Onze U6 ploeg traint steeds in de zaal "Sleutelhof" op woensdag en vrijdag.

PAASSTAGE 2018

De inschrijvingen voor onze "dolfijne" paasstage lopen vlotjes binnen. Dus als u uw zoon/dochter wilt inschrijven doe het dan snel en wacht niet te lang.
Inschrijven via paasstage@krumstsesk.com. Info kan verkregen worden bij onze TVJO Mario Lermitte

WIE GAAT ER MEE NAAR K.V.

Inschrijven via de lijst in de kleine kantine.
INSCHRIJVINGEN TOT EN MET Donderdag 8 maart. 2018

Ouders/belangstellenden kunnen mee aan 19 euro ipv 24 euro, onder de 19 jaar 14 euro ipv 19 euro. Er hangt ook een lijst voor ouders/belangstellende in de kleine kantine

GA NAAR DE RODE DUIVELS

Kaarten te bestellen aan 10 euro per jeugdspeler of 20 euro per ouder/volwassenen. Normale prijs 35 euro.

Kaarten bestellen voor 15 maart via : tvjo@krumstsesk.com

Steakdagen

activiteit

10/03/2018 - 11/03/2018

00:00

K.Rumstse SK Spring Party

activiteit

30/03/2018

18:00 - 23:59

Week van de vrijwilliger

info

03/04/2018 - 11/04/2018

00:00

Paasstage K.Rumstse SK

sportkamp

We maken er een dolfijne week van

09/04/2018 - 13/04/2018

08:00 - 18:00

Jeugdtornooi

tornooi

10/05/2018 - 13/05/2018

09:00 - 22:00

Soccerfest

activiteit

19/05/2018

17:00

Bedrijven toernooi

tornooi

26/05/2018

09:00 - 23:00


STEUN UW CLUB VIA UW ONLINE AANKOPEN

Doe vanaf nu uw online inkopen via onderstaande link en steun ook op deze manier uw club. De prijzen zijn dezelfde - dus zeker NIET duurder dan normaal, maar elke aankoop hoe klein ook brengt een kleine bijdrage in de clubkas. Alvast bedankt om ook via deze weg uw club te willen ondersteunen.

Inloggen via https://trooper.be/rumstsesk

 
K. RUMSTSE S.K.
Doelhaagstraat 70
2840 Rumst
bezoek onze website
Copyright © 2018 SportAdministratie/RUMSTSE, All rights reserved.