klik hier om deze e-mail in uw browser te bekijken | uitschrijven
06/02/2018 06:30

Wekelijkse Nieuwsbrief K.RUMSTSE SK 06 - 2018

Week van 05/02/2018 tot 12/02/2018
De wedstrijden van volgende weekend. Dit alles onder voorbehoud, van afgelastingen, last-minute veranderingen, enz. Veranderingen worden ook steeds op onze FB pagina geplaatst. Hou steeds nauw contact met je trainer en of afgevaardigde!

DATUM UUR HOME - AWAY
10/02/2018 14:30 Verbr. Zwijndrecht - Dames
11/02/2018 15:00 Eerste elftal - FC Blaasveld

ONS PROBLEEMKIND

Iedereen zal het al gemerkt hebben maar we hebben een probleemkind in de club, namelijk ons B-veld.
Soms is het bijna onmogelijk om hierop te trainen en/of wedstrijden te spelen. Hierdoor hebben we afgelopen zaterdag toch wel enkele wedstrijden dienen af te gelasten. Tevens hebben we geprobeerd om een maximaal aantal jeugdspelers toch hun wedstrijdmomenten te geven, zonder dat we hierdoor het A-veld overbelasten, daarom hebben we afgelopen week-end besloten om voor onze U7 en U9 ploegen toch de thuiswedstrijden te laten doorgaan.
Hierdoor hadden we een geschikte balans gevonden tussen wat wel kon doorgaan en wat helaas niet kon doorgaan. En ja soms moet je de minst slechte keuze nemen...
Tevens wil ik ook via deze weg zeggen dat we samen met de gemeente zoeken naar de beste oplossing om ons B-veld terug gezond te maken, ondertussen moeten we vragen voor jullie begrip.

EERSTE PLOEG

Dat onze eerste ploeg vandaag 5 punten voorsprong heeft op nummer 2, hadden we bij het begin van het seizoen nooit kunnen denken, immers men gaf al andere ploegen de kampioenstitel.Maar zoals een bekende presentator het ooit zei: "de prijzen worden op de meet uitgedeeld" en langzaam maar zeker komt deze meet dichterbij. Een sterke inzet van spelers en trainersstaf.

8st QUIZ K.RUMSTSE SK.

Hartelijk dank aan alle aanwezigen op onze Quiz, het was een geslaagde avond met dank aan de deelnemers en de talrijke vrijwilligers en hun inzet. Een dikke dank-u-wel!

OPROEP NAAR HELPERS

Onze jeugdwerking heeft dringend nood aan helpers die tijdens de wedstrijddagen en trainingen even een handje willen komen helpen. zoals reeds enkele malen geschreven, al is het maar voor 1 uurtje, dit zou al een flinke hulp zijn voor onze huidige vrijwilligers.

We hebben nood aan vrijwilligers die aan de inkom willen staan, of die willen meehelpen in de kantine, enz...wenst u zich aan te melden dat kan bij Tom Moens, Els de Pauw of onze TVJO.

DE VLAAMSE WEEK TEGEN PESTEN!

Van 2 tot 9 februari 2018 is er opnieuw de Vlaamse Week tegen Pesten. Dit is een actie van het netwerk - kies kleur tegen pesten -. We doen dit jaar als club mee met de STIP IT actie (een actie vanuit Ketnet voor alle kinderen en jongeren in alle sectoren). STIP staat voor Samen Tegen Iemand Pesten. Om te tonen dat je daar achter staat plaats je vier stippen op je hand. Deze staan voor:

1. Ik vind pesten niet oke en zal er nooit aan meedoen!
2. Ik praat erover als pesten mij bang of verdrietig maakt.
3. Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
4. Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

NIEUWE SCHEIDSRECHTER IN ONZE CLUB

Rafael Possemiers heeft afgelopen week zijn examen als scheidsrechter afgelegd en we mogen een nieuwe gediplomeerde scheidsrechter verwelkomen in onze club... Proficiat van ons allemaal.

STEAKDAGEN

Graag nodigen we jullie nu al uit op onze steakdagen op zaterdag 10 en zondag 11 maart 2018.

PROJECT 6 JEUGDWERKING

VRIJWILLIGERS!

Onze club kan alleen bestaan door de vrijwilligers die week in week uit helpen. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport in onze club.

Iedereen kan een steentje bijdragen

Het voortbestaan van een amateurclub valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Neem bijvoorbeeld de bestuurders, de veld- en kleedkamerplanner, de G.C., de penningmeester, de kledijverantwoordelijke, enz.... Ook zij vervullen iedere dag weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van voetbal in uw club.

Allen hebben ze hetzelfde doel, onze (jeugd)spelers ondersteunen in hun favoriete hobby, en we durven hier ook vragen kom je ons een handje helpen?

Het winterse weer doet opnieuw zijn intrede! Hoe zit het nu alweer met de afgelastingen?

We trachten met een nieuwe methodiek zoveel mogelijk voetbalwedstrijden in de juiste omstandigheden te laten doorgaan. Wedstrijdomstandigheden zijn niet per provincie, zeker niet voor heel Vlaanderen, dezelfde. Ook de beschikbare infrastructuur is niet overal identiek.

Voor reserven- en jeugdwedstrijden is het de thuisploeg die de wedstrijd kan afgelasten omwille van onbespeelbaarheid van het terrein. Hiertoe dient de GC of een clubgemachtigde de afgelasting van deze wedstrijd(en) via E-Kickoff in te brengen. Om praktische redenen én om de juiste communicatie mogelijk te maken kan dit vanaf 48 uur voor de wedstrijd, tot uiterlijk 3 uur voor aanvang van wedstrijd beslist worden.

Bij extreme weersomstandigheden en/of gevaarlijk verkeer kan het bevoegde comité / administratie nog steeds een algemene afgelasting uitvaardigen.

Dit blijft iedere keer een moeilijke oefening, maar deze methodiek moet leiden tot meer en beter voetbal. Wij vragen daarom aan onze clubs om dit ook intern te communiceren aan hun bestuurders, hun trainers, hun spelers en ouders, hun supporters.

Afgelastingen van trainingen worden steeds VOOR 16 uur bepaald. Voor deze tijd vragen of de trainingen doorgaan hebben geen nut. Het is ons doel om steeds voldoende op voorhand te communiceren of de (jeugd)trainingen kunnen doorgaan of niet.

SPONSORING

Wenst u als sponsor onze nieuwsbrief en/of onze club te steunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie op het e-mailadres sponsoring@krumstsesk.com.

Daarom heeft onze club een brochure gemaakt, welke een duidelijk overzicht geeft van de verschillende mogelijkheden tot sponsoring. Bent U geinterreseerd dan kan U steeds deze brochure aanvragen via onze commerciele cel.

Mocht u, na het doornemen van deze brochure, een geschikt sponsorpakket hebben gevonden, dan zullen de mensen van de commerciele cel dit graag samen met U doornemen en finaliseren.

Natuurlijk staan wij ook steeds tot uw beschikking voor een pakket op maat te maken in functie van uw budget.


Beste speler, beste ouders,

Wij leveren het nieuws ook aan huis: iedere dinsdag tijdens het seizoen verschijnt onze digitale nieuwsbrief. In deze brief proberen wij steeds de nodige info te verschaffen in verband met het reilen en zeilen binnen onze club K.Rumstse SK., We geven telkens een overzicht van de wedstrijden in het weekeinde, info vanuit de (jeugd)werking en toekomstige evenementen of bijsturingen en alle andere nieuws rond K. Rumstse SK.

Het bestuur en jeugdbestuur van K.Rumstse SK.

Diogo Miguel Pacheco
jarig op 05/02
Lula Kungienda
jarig op 07/02
Quinten Seiffert Van der Merwede
jarig op 08/02
Fabry Iwens
jarig op 09/02
Axl Van der Donck
jarig op 10/02

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wenst u onze TVJO te spreken dan kan dit op diverse manieren. Wanneer hij op onze locatie rondloopt, soms zal hij ook opduiken op uitwedstrijden dan kunt u hem aanspreken. U kunt hem ook steeds een email zenden op tvjo@krumstsesk.com of bellen op gsm 0485/714445. Nog steeds merken we dat ouders of spelers onze TVJO niet durven aanspreken.
Onze TVJO is ook de enige persoon die je kunt aanspreken over het sportieve aspect van onze jeugdopleiding.

INDOOR TRAININGEN

Omdat we ook in de zaal wensen te trainen hebben we gezocht naar enkele uren dat onze jeugdploegen in een zaal konden gaan trainen. Helaas door de bezetting van de zalen in en rond Rumst hebben we voorlopig maar enkel op maandagavond de beschikking over de zaal in terhagen voor onze ploegen U7 tot en met U21. De U6 kunnen trainen in de zaal van het "Sleutelhof". We danken voor uw begrip dat we helaas moeten uitwijken naar een maandagavond.

Op volgende data van deze en volgende maand zijn de trainingen in zaal gepland, dit onder voorbehoud van eventuele veranderingen. Uw trainer zal steeds doorgeven of er in zaal zal worden getraind.

12/02 van 18-19 uur
18u- 19 uur - U9 (ganse zaal)

19/02 van 18-20 uur
18u- 19 uur - U10+ U13 (2x halve zaal)
19u -20 uur - U15 (ganse zaal)

26/02 van 18-19 uur
18u- 19 uur - U7 (ganse zaal)

Onze U6 ploeg traint steeds in de zaal "Sleutelhof" op woensdag en vrijdag.

TRAININGEN DOELMANNEN

Vanaf deze week starten de trainingen van Glenn Pauwels terug voor de doelmannen midden en bovenbouw.

PAASSTAGE 2018

De inschrijvingen voor onze "dolfijne" paasstage lopen vlotjes binnen. Dus als u uw zoon/dochter wilt inschrijven doe het dan snel en wacht niet te lang.
Inschrijven via paasstage@krumstsesk.com. Info kan verkregen worden bij onze TVJO Mario Lermitte

WIE GAAT ER MEE NAAR K.V.

Inschrijven via de lijst in de kleine kantine.
INSCHRIJVINGEN TOT EN MET WOENSDAG 7 FEB. 2018

Ouders/belangstellenden kunnen mee aan 19 euro ipv 24 euro, onder de 18 jaar 14 euro ipv 19 euro. Er hangt ook een lijst voor ouders/belangstellende in de kleine kantine.
VERKOOP OUDE STOCK.

Omdat we deze lijn bij Patrick niet meer kunnen bestellen en we een volledige nieuwe lijn moesten nemen ,blijven we nog zitten met onze stock van vorig jaar. Deze kan je nu kopen aan een voordelige prijs van 15€ voor de vest,12€ voor de broek of 25€ voor een compleet set (vest en broek) .

Info bij Frank Bellens

Steakdagen

activiteit

10/03/2018 - 11/03/2018

00:00

Week van de vrijwilliger

info

03/04/2018 - 11/04/2018

00:00

Paasstage K.Rumstse SK

sportkamp

We maken er een dolfijne week van

09/04/2018 - 13/04/2018

08:00 - 18:00

Jeugdtornooi

tornooi

10/05/2018 - 13/05/2018

09:00 - 22:00

Soccerfest

activiteit

19/05/2018

17:00

Bedrijven toernooi

tornooi

26/05/2018

09:00 - 23:00


STEUN UW CLUB VIA UW ONLINE AANKOPEN

Doe vanaf nu uw online inkopen via onderstaande link en steun ook op deze manier uw club. De prijzen zijn dezelfde - dus zeker NIET duurder dan normaal, maar elke aankoop hoe klein ook brengt een kleine bijdrage in de clubkas. Alvast bedankt om ook via deze weg uw club te willen ondersteunen.

Inloggen via https://trooper.be/rumstsesk

 
K. RUMSTSE S.K.
Doelhaagstraat 70
2840 Rumst
bezoek onze website
Copyright © 2018 SportAdministratie/RUMSTSE, All rights reserved.